ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γιορτάστε μαζί μας!"

"Γιορτάστε μαζί μας!"

Όσοι έχουν γενέθλια στις 29 Νοεμβρίου μπορούν να φέρουν ένα φίλο τους στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λουμπλιάνας! Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί πώς όποιος έχει γενέθλια στις 29 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει στο γήπεδο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λουμπλιάνας έναν φίλο του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνα. Αν εσείς ετοιμάζεστε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, μπορείτε να τα… συνδυάσετε.

Η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook σας κάνει και το δώρο σας: Όσοι έχετε γενέθλια την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, μπορείτε να φέρετε ένα φίλο σας ή μία φίλη σας δωρεάν στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε μαζί τον αγώνα Παναθηναϊκός- Ολίμπια Λουμπλιάνα (21.00). Μείνετε… συνδεδεμένοι στο www.facebook.com/paobcgr.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχολιάσετε γράφοντας έχω γενέθλια, το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας με εσάς στο σχετικό post που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και ως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 12.00, για να κερδίσετε το εισιτήριο για τον φίλο ή τη φίλη σας… Συνδεθείτε με το facebook και σας περιμένουμε στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ με τις καλύτερες ευχές!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ