ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Δεν απογοητεύομαι"

Γιασικεβίτσιους: "Δεν απογοητεύομαι"
INTIME SPORTS

Την πίστη του ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος την Πέμπτη (29/3μ.μ.) εξέφρασε ο Γιασικεβίτσιους ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν έπαιξε καλά στο τρίτο ματς

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι στη "Nokia Arena", αλλά και για εκείνο της περασμένης Τρίτης στο οποίο δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Αναφερόμενος στο τελευταίο, σχολίασε πως δεν απογοητεύεται και ότι θα είναι καλύτερος την Πέμπτη (29/3, 10.05μ.μ.).

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

Όπως και ο Μπατίστ, έτσι και ο Σάρας σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μπει το ίδιο νωχελικά στο παιχνίδι: "Καμιά φορά συμβαίνει να μην μπαίνεις εξ αρχής δυνατά στο παιχνίδι.

Όμως έχουμε πολλές επιλογές ως ομάδα και έχουμε παίκτες που παίζουν καλύτερα υπό πίεση, καθώς είναι στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι κάτι φυσιολογικό για εμάς, αν και πιστεύω ότι δεν έχουμε πάντα το περιθώριο για ένα τόσο κακό ξεκίνημα. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να αποφύγουμε στον αυριανό αγώνα".

"Θα είμαι καλύτερος την Πέμπτη"

Σε ερώτηση για την απόδοσή του υπογράμμισε: "Δεν απογοητεύομαι, ούτε χάνω το ηθικό μου από τον τρόπο που έπαιξα. Φαντάζομαι ότι εκεί είναι που μετράει η εμπειρία... Πιστεύω ότι αύριο θα είμαι ακόμα καλύτερος.

Όσο για το αν θα ήθελα να είμαι στο παρκέ στην τελευταία φάση, πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να παίξεις το τελευταίο λεπτό ενός αγώνα, αν δεν έχεις συμμετοχή σε όλα τα προηγούμενα εννιά λεπτά του 4ου δεκαλέπτου. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν στα κρίσιμα λεπτά ενός αγώνα!

Εξάλλου οι συμπαίκτες μου, που ήταν στο παρκέ ως το τέλος του αγώνα, είχαν πιάσει πολύ καλή απόδοση και στην ουσία είχαν καταφέρει να γυρίσουν τον αγώνα, οπότε είναι δεδομένο ότι άξιζαν να παίζουν εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι ο προπονητής μας δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κάποια αλλαγή, καθώς παίζαμε πολύ καλά εκείνο το διάστημα".

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στη "Nokia Arena" τόνισε πως η ατμόσφαιρα είναι παντού η ίδια:

"Τα παιδιά έχουν παίξει εδώ αρκετές φορές, ενώ έχουν παίξει και έχουν κερδίσει στις πιο σκληρές έδρες της Ευρώπης. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα είναι παντού η ίδια.

Αν παίζεις καλά και κερδίζεις, οι φίλαθλοι σου τρελαίνονται και φωνάζουν διαρκώς. Αν χάνεις και κερδίζει ο αντίπαλος, επικρατεί ησυχία. Το ίδιο γίνεται κι εδώ! Δεν σταματούσαν να τραγουδάνε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ήταν πολύ ήσυχοι στο τρίτο και στο μεγαλύτερο μέρος του 4ου δεκαλέπτου. Είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει παντού το ίδιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ