ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Χαρά μας να έχουμε τον Ολυμπιακό στους 8"

Γιαννακόπουλος: "Χαρά μας να έχουμε τον Ολυμπιακό στους 8"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε πετυχημένη τη χρονιά αλλά τόνισε πως "τρώγοντας έρχεται η όρεξη", ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους "8" της Ευρωλίγκας, με πλεονέκτημα ή μειονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103.3":

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: "Η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλάτρώγονταςέρχεται η όρεξη. Δικαιωμένος δεν είμαι εγώ αλλά ο προπονητής και οι παίκτες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ακόμα και στην έδρας μας αντιμετωπίσαμεαμφισβήτηση. Αλλά είχαμε πίστη στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα αλλαγή προπονητή".

Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι: " Ποτέ δεν κάνει κανένας απόλυτα τη δουλειά του σωστά. Τώρα δεν μου έρχεται κάποιο συγκεκριμένο σκηνικό. Όσον αφορά την αντίδρασή μου στη συνέντευξη Τύπου του Δεκέμβρη, σίγουρα ήταν μια παρορμητική αντίδραση".

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: "Θα συνεχίσουμε ό,τι θα πετύχουμε φέτος. Γιατί είμαιπεπεισμένοςότι φέτος το πρωτάθλημα θα γυρίσει εκεί που του ανήκει, σε εμάς. Πρώτη προτεραιότητα να συμφωνήσουμε με τον Διαμαντίδη. Να μείνει ήσυχος ο κόσμος, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνει ο Δημήτρης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για τον αν θέλει Μπάρτσελόνα ή Ολυμπιακό στους "8" σανφίλαθλος: "Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να δούμε τοπ-8 με τον Ολυμπιακό. Με χαρά θα τον θέλαμε, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας".

Για την αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο: "Σίγουρα δεν ήταν σωστός ο τρόπος που φέρθηκε. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πολύ καλά έκανε ο κ. Πεδουλάκης και τον άφησε να φύγει".

Για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν: "Η διάθεση είναι να μείνει το μπάτζετ στα ίδια, αν όχι και μεγαλύτερο. Εχουμε σκοπό να κάνουμε και περιοδεία στην Κίνα για να αντλήσουμε έσοδα. Είναι και στις σκέψεις μας να πάρουμε Κινέζο παίκτη".

Για το σχέδιοαποδόμησης της ομάδας από κάποιους όπως είχε αναφέρει: "Κοιτάμε μόνο μπροστά, δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν".

Για σενάρια επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ο Ζέλικο είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Πεδουλάκη και δεν περνάει τώρα κάτι τέτοιο από το μυαλό μου".

Για το αν προτίθεται να εμπλακεί με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: "Δεν περνάει δύσκολα μόνο ο Παναθηναϊκός, όλες οι ομάδες δεν πάνε καλά πλην Ολυμπιακού. Γίνεται μια αξιοσέβαστη προσπάθεια από την τωρινή διοίκηση. Εμείς είμαστε άρρωστοι Παναθηναϊκοί, πάμε με διαρκείας στο γήπεδο αλλά δεν θα εμπλακούμε με ταδιοικητικά".

Για το ποιους παίκτες θα έφερνε πίσω, σαν οπαδός: "Σαν οπαδός θα τους ήθελα όλους πίσω και τον Σάρας και τον... Μιχάλη τον Μπατίστ. Όποιος έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και θέλει να γυρίσει, θα τον ήθελα. Σχετικά με τον Φωτση που με ρωτάτε, όλοι οι Έλληνες παίκτες επιπέδου Φώτση είναι στο στόχαστρό μας".

Για τον αν ζητάει την συμβουλή του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό: "Βεβαίως και όχι μόνο. Και για τον Παναθηναϊκό και για την Βιανέξ και για την προσωπική μου ζωή τον ρωτάω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ