ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"

Γιαννακόπουλος: "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση, τονίζει κατηγορηματικά ότι στο θέμα του ΟΑΚΑ την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Την αγανάκτησή του για τις απαιτήσεις της διοίκησης του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε γραπτή του δήλωση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος" και πως "την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού".

Αναλυτικά όσα τόνισε:

" Προφανώς κάποιοι θέλουν το ΟΑΚΑ να ριμάξει όπως και όλα τα ολυμπιακά ακίνητα, γι' αυτό και ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση... Γελάει καλύτερα, όμως, όποιος γελάει τελευταίος. Και την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ξεσπιτώνεται μετά από 15 χρόνια! Ελπίζω η «φιλότιμη προσπάθεια» της διοίκησης του ΟΑΚΑ, η οποία αμφιβάλλω αν εκφράζει τις αντιλήψεις του Υπουργείου Πολιτισμού - Αθλητισμού και της Κυβέρνησης, να μην εντάσσεται στα νέα μέτρα της τρόικας".

Μάλιστα, φαίνεται διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι και τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Παράλληλα, την άμεση παρέμβαση του πολιτικού προϊσταμένου της διοίκησης του ΟΑΚΑ ζητά η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε, απαιτώντας να μπει ένα τέλος στον διαρκή εμπαιγμό που υφίσταται από τον κ. Γαλακτόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"H διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον πολιτικό προϊστάμενο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, να λάβει επιτέλους θέση, ώστε να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός που δεχόμαστε και ο οποίος φτάνει στα όρια του εκβιασμού.

Επί σχεδόν 20 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συντηρεί το ΟΑΚΑ έχοντας πληρώσει υπέρογκα ποσά και έφτασε πλέον η στιγμή να αντιληφθεί το ΔΣ του ΟΑΚΑ ότι δεν μπορεί να λειτουργεί αυθαίρετα κι ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει την παραμικρή συναίσθηση της κατάστασης.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε να αποκατασταθεί το δίκαιο και να σταματήσει αυτός ο διαρκής εμπαιγμός από την πλευρά του ΔΣ του ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ