ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Φιλικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
INTIME SPORTS

Οι δρόμοι του Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό μπορεί να χώρισαν, όμως η "πράσινη" ΚΑΕ ετοιμάζει φιλικός προς τιμήν του Σέρβου κόουτς. Διαβάστε αναλυτικά..

Μετά από τρία χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συμβίωσης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκός πήραν συναινετικό διαζύγιο, όμως η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός παραμένουν.

Άλλωστε τα χρόνια και οι χαρές που χάρισε ο ένας στον άλλον δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα και γι' αυτό μπορεί να χώρισαν, θα είναι όμως για πάντα ενωμένοι!

Τρανό παράδειγμα είναι πως λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του... διαζυγίου και οι διοικούντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έκαναν τις πρώτες κινήσεις για να διοργανώσουν φιλικό προς τιμήν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η "Πράσινη".

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" σκοπεύουν να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον Ζοτς για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα κι αυτό θα γίνει σ' ένα φιλικό που θα διεξαχθεί λίγο πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο ΟΑΚΑ εκείνη την ημέρα δεν θα πέφτει καρφίτσα...

Εκτός αυτού, οι "πράσινοι" αναμένεται να παραθέσουν δείπνο στον Σέρβο προπονητή τις επόμενες ημέρες, αφού όπως σας προαναφέραμε το κλίμα είναι εξαιρετικό και η αγάπη δεν παύει να υπάρχει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ