ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε"

"Φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό, αποθεώθηκε από τον κόσμο και μίλησε στα ελληνιικά, λέγοντας: "σας αγαπώ πάρα πολύ"! Δείτε video...

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό για την προσφορά του στην ομάδα. Ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκαν κάτω από τις θέσεις τους, την ώρα που το video wall του γηπέδου έπαιζε video με δικές του "πράσινες" στιγμές . Ένας άνθρωπος που πέρασε 13 ολόκληρα χρόνια στο "τριφύλλι" και κατέκτησε τα πάντα.

Δείτε το LIVE της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε...

Μερικά λεπτά αργότερα ο κόσμος φώναζε "φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε", ακολούθησε ρυθμικά το όνομα του σπουδαίου Σέρβου τεχνικού, αλλά και εκείνο του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στη συνέχεια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το μικρόφωνο σκουπίζοντας τα μάτια του, καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει κάποια δάκρυα του. " Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μένα αυτό το βράδυ", είπε με σπαστά ελληνικά και αποθεώθηκε! " Είστε οι καλύτεροι", συνέχισε για να καταλήξει με κάτι που βγήκε μέσα από την καρδιά του... " Σας αγαπώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος της βράβευσης μίλησε στην κάμερα της NOVA, λέγοντας: " Είναι κομμάτι της ζωής μας, κομμάτι της ομάδας μας και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί. Μακάρι να τον δούμε μια μέρα πίσω", ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον φέρει πίσω στην ομάδα απάντησε: " Θα δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ