ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάκελος: Μπαρτσελόνα

Φάκελος: Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Ο αγώνας με το Ρέθυμνο δεν εξελίχθηκε όσο... εύκολα περίμεναν πολλοί, αλλά αποτέλεσε ένα καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι "πράσινοι" στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση (14/11, 22:00) με τη Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο προσέφερε στον Παναθηναϊκό περισσότερα απ ότι ενδεχομένως περίμεναν στο "τριφύλλι". Κι αυτό γιατί η ανταγωνιστικότητα των Κρητικών επέτρεψε στους "πράσινους" να διατηρηθούν σε... εγρήγορση, μερικές ημέρες πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Μία ημέρα μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα για τους παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και... μεγάλη ένταση γι αυτούς που ήταν εκτός δωδεκάδας (δηλαδή τους "μικρούς") ή δεν αγωνίστηκαν πολύ.

Εξάλλου, μία μέρα αργότερα απ ότι είχε αρχικά οριστεί θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, η Euroleague όρισε το παιχνίδι για την Παρασκευή το βράδυ (14/11, 22:00), αντί για την Πέμπτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί.

Αλλαγή και στη Basket League

Πέραν του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, αλλαγή υπήρχε και στο "πράσινο" πρόγραμμα της Basket League, για την 9η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΕΣΑΚΕ: " Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ στις 18:30, αντί για τις 15:00 που είχε οριστικά αρχικά, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Nova Sports 3".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ