ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων για προπονητή

Εβδομάδα εξελίξεων για προπονητή

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει τον επόμενο προπονητή του, την ώρα που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Οι "πράσινοι" συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές με υποψήφιους στόχους, θέλοντας να τελειώσουν τη δουλειά το συντομότερο δυνατό.

Την ώρα που έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός παραμένει δίχως προπονητή. Οι "πράσινοι" συνεχίζουν να αναζητούν τον διάδοχο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τη λίστα τους να περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα.

Αυτό που μοιάζει σαφές πάντως, είναι πως πολύς χρόνος δεν υπάρχει. Αφενός γιατί υπάρχει επιθυμία να κλείσει το κενό στον πάγκο άμεσα, αφετέρου γιατί θα πρέπει να μπει σε μια σειρά το τι μέλλει γενέσθαι με το έμψυχο δυναμικό. Είναι σαφές πως μόνο ο Τζέιμς Γκιστ θα παραμείνει -από τους ξένους- ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, για την παραμονή του στο "τριφύλλι". Σίγουρα πάντως με νέα οικονομικά δεδομένα, μιας και οι "πράσινοι" θα του προτείνουν σύμφωνα με πληροφορίες χαμηλότερες ετήσιες αποδοχές.

Για την περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντίδη τα δεδομένα είναι πολύ πιο ευδιάκριτα, με το μοναδικό ερωτηματικό να αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του (ένα ή δύο χρόνια).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ