ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβαλε μπροστά με Ουίλιαμς

Έβαλε μπροστά με Ουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ρυθμούς Euroleague κινούνται πλέον στον Παναθηναϊκό καθώς ξεκίνησαν την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, παρουσία του Ουίλιαμς.

Η επικράτηση κόντρα στον Κόροιβο ανήκει στο παρελθόν για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του αφού στρέφουν την προσοχή τους, στη μάχη που δίνουν στο Top 16.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την δεύτερη θέση στο πέμπτο γκρουπ.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Νταρουσάφακα την ερχόμενη Πέμπτη (24/3) και η ομάδα του “τριφυλλιού” θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με μοναδικό στόχο να μην... στραβοπατήσει και μπει σε περιπέτειες, από τη στιγμή που πλέον έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ.

Το θετικό για τους “πράσινους” είναι πως ο Έλιοτ Ουίλιαμς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αφήνοντας πίσω τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ