ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έταξε πριμ ο Γιαννακόπουλος για Final-4

Έταξε πριμ ο Γιαννακόπουλος για Final-4
INTIME SPORTS

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Υποσχέθηκε μεγάλο έκτακτο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στο Final-4

Λίγο πριν το ξεκίνημα της προπόνησης της Δευτέρας (1/4), στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στόχος του δεν ήταν να τους επιπλήξει για την ήττα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή, αλλά να τους εμψυχώσει και να τους δείξει τη στήριξη του εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (4/4).

Μάλιστα, τους έταξε μεγάλο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στο Final-4 του Λονδίνου, το τριήμερο 10-12 Μαϊου, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους "πράσινους" εν όψει και των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το ΟΑΚΑ. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας. Ο Γιαννακόπουλος συνέστησε προσοχή ενόψει των δύσκολων αγώνων που έπονται και υποσχέθηκε στους παίκτες μεγάλο έκτακτο πριμ, σε περίπτωση πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ