ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς Φώτση

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Αντώνη Φώτση ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Μετά από το χθεσινό (23/5) ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods επέστρεψαν στο παρκέ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Εν αναμονή της πρόκρισης του Ολυμπιακού σε βάρος του Άρη (25/5, 19:00), οι "πράσινοι" έπιασαν δουλειά, δίχως πάντως τον Αντώνη Φώτση. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, που δεν αγωνίστηκε στο Game 4 με την ΑΕΚ, έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ένα πρόβλημα που δεν είναι πάντως πολύ σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τους τελικούς του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως -εφόσον επικρατήσει η λογική κι ο Ολυμπιακός περάσει από τον Άρη- θα πρέπει να επαναλάβει το κατόρθωμα του Ιανουαρίου, όταν είχε κερδίσει τους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ. Τότε, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ