ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστολή Γιαννακόπουλου σε ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝ

Επιστολή Γιαννακόπουλου σε ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πράξη τη δέσμευση του και έπειτα από επιστολή που έστειλε σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΕΣΚΑΝ αιτήθηκε από την διοργανώτρια αρχή να γίνει έλεγχος ντόπινγκ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επιστολή σε ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη αιτήθηκε από την διοργανώτρια αρχή να γίνει έλεγχος ντόπινγκ πριν και μετά τον κάθε τελικό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

" Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αφήνουν αιχμές για κυκλόφορία απαγορευμένων ουσιών στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και προκειμένου να διαλυθεί το παραμικρό σύννεφο περί οποιασδήποτε σχέσης των φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με θέματα ντόπινγκ, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αιτείται από τη διοργανώτρια Αρχή να διεξαχθούν πλήρεις έλεγχοι ντόπινγκ (ούρα, ούρα+ΕPO, αίμα) πριν και αμέσως μετά από κάθε τελικό αγώνα του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας καλαθοσφαίρισης στους αθλητές και των δύο ομάδων, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο (άρθρα 128α επ. Ν 2725/1999) και τις οικείες διατάξεις.

Επιπλέον, αιτείται να γίνουν έλεγχοι ντόπινγκ στους ανωτέρω αθλητές και εκτός διοργανώσεως με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει ενταύθα διατεθειμένη να επιβαρυνθεί η ίδια τυχόν επιπλέον έξοδα, αν προκύψουν, για το σκοπό αυτό.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ανταποκριθείτε στα ανωτέρω αιτήματα ώστε να διασφαλιστεί το κύρος των αγώνων, η αξιοπιστία του αθλήματος και η ηθική ακεραιότητα των αθλητών αλλά και των διοικήσεων των ομάδων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ