ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπαιξε ο Χαραλαμπόπουλος με Μπάμπεργκ

Έπαιξε ο Χαραλαμπόπουλος με Μπάμπεργκ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανεβάζει ρυθμούς μετά το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό (18/09) φιλικό με την Μπάμπεργκ.

Ο 17χρονος διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Παρ' όλα αυτά, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης και σήμερα πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ενώ δεν κρατήθηκε σκορ. Παράλληλα ο κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας του.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση κι εν συνεχεία οι ''πράσινοι'' θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχουν στο 1ο Διεθνές Τουρνουά "Nick Galis Cup" (20-21/9) μαζί με τους Άρη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

Οι ΝτεΜάρκους Νέλσον (πρόβλημα στην κνήμη του αριστερού ποδιού), Έι Τζέι Σλότερ και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (τετρακέφαλος) συνεχίζουν τη θεραπευτική αγωγή.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι θα δώσει ακόμα ένα φιλικό επι ελληνικού εδάφους, κόντρα στην Κηφισιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ