ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις να μην κατέβει στη συνέχεια των τελικών

Σκέψεις να μην κατέβει στη συνέχεια των τελικών

Στον Παναθηναϊκό υπήρξε η σκέψη να κατατεθεί ένσταση για την τελευταία φάση που έκρινε τον δεύτερο τελικό και αν δεν δικαιωθούν, να μην κατέβουν στους επόμενους τελικούς.

Η τελευταία φάση από την οποία προήλθε το εύστοχο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη και επί της ουσίας έκρινε το ματς, έφερε τα έντονα παράπονα των "πράσινων" για τα βήματα του αρχηγού των "ερυθρολεύκων".

Στην ομάδα του "τριφυλλιού" έχουν έντονα παράπονα κυρίως για τη συγκεκριμένη φάση. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβουν στους επόμενους τελικούς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι "πράσινοι" θέλησαν να καταθέσουν ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν έγινε αφού το φύλλο αγώνα είχε ήδη κλείσει και δεν γίνεται να υπάρξει ένσταση μετά από αυτό, αφού δεν υπάρχει παράβαση κανονισμού.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι αναφορά, ωστόσο μία τέτοια κίνηση μοιάζει αδύνατο να φέρει αποτέλεσμα και εν συνεχεία δικαίωση.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια καθώς όπως γίνεται αντιληπτό στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια, έπειτα από την εξέλιξη που είχε ο δεύτερος τελικός και η απόφασή τους για τις επόμενες κινήσεις δίνει νέα τροπή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ