ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός και η Stoiximan γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά τη νέα τους δράση, που στόχο έχει την ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού". Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που είχε έντονο εορταστικό χαρακτήρα και πολλά παιδικά χαμόγελα.

Για μία ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός και η Stoiximan έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, έχοντας αυτή τη φορά στο επίκεντρο το "Χαμόγελο του Παιδιού". Η κοινή προσπάθεια των δύο συμπαικτών αφορά φέτος την ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού" μέσω της διάθεσης μέρος των εσόδων του PAO SHOP, αλλά και άλλων ενεργειών που γίνονται από αμφότερες πλευρές.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/12) κι αφορούσε τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού έδωσε αφορμή σε ουκ ολίγα παιδιά να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες, αλλά και να αγοράσουν κάποιο "πράσινο" αναμνηστικό, κάνοντας έτσι... καλό και στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Αντιπροσωπεία των παικτών του "τριφυλλιού" έφτασε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δώσει το "παρών", με κάποιους μάλιστα να συνοδεύονται από τα παιδιά τους. Ο Τζέιμς Γκιστ και ο Σάσα Πάβλοβιτς εκπλήρωσαν τις πατρικές τους υποχρεώσεις.

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός όπως και η Stoiximan είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές γιατί είναι κοντά στις προσπάθειές μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά. Όχι μόνο με ευχές, αλλά ουσιαστικά. Αυτή η συμμετοχή και αυτή η συμπαράσταση είναι σπουδαία. Προσπαθούν να βρουν τρόπους να συμβάλουν με όλους τους τρόπους και όχι μόνο οικονομικά. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που είναι σημαντικό. Πριν είκοσι χρόνια τέτοιον καιρό ένα μικρό παιδί συμμετείχε στους αγώνες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τέτοια εποχή προσπαθούσε να ρουφήξει τις τελευταίες του στιγμές στη ζωή έχοντας ως τελευταία του επιθυμία να γίνει το χαμόγελο του παιδιού.

Ο Ανδρέας, ο γιος μου, ένας φανατικός Παναθηναϊκός και αθλητής του μπάσκετ σε ηλικία δέκα ετών πήρε υπογραφές από όλους τους παίκτες και για δύο ημέρες σταμάτησε να πονάει. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λιμόζ, ο Ανδρέας πήρε υπογραφές απ’ όλους και χάρηκε τόσο που έπαψε να πονά. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Παναθηναϊκό και τη Stoiximan που είναι δίπλα μας. Αν ρωτήσεις τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο τι είναι αυτό που θέλουν περισσότερο, θα πουν ένα γνωστό αθλητή, έναν σημαντικό άνθρωπο κοντά τους. Αυτή η προσφορά είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά. Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτός ο χρόνος να φέρει ό,τι καλύτερο ώστε να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία".

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του PAO SHOP, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος δήλωσε: " Όταν χαμογελά ένα παιδί υπάρχει ελπίδα. Γι’ αυτό θέλουμε όλους να είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το Χαμόγελο του Παιδιού και στη Stoiximan ώστε να μπορέσουμε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιαννόπουλο και την προσπάθειά του".

"Είμαι ένας μικρός Διαμαντίδης"

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ό,τι γίνεται κι έχει επίκεντρο τα παιδιά είναι πάντα σημαντικό. Από την πλευρά μας οφείλουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες ενέργειες όπως και θέματα κοινωνικής ευθύνης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εμπνευστές της πρωτοβουλίας".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επεσήμανε: " Τα παιδιά εκφράζουν το μέλλον και είναι επιθυμία κι ευχή μας να χαμογελούν. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Χαίρομαι που συμμετέχω σ’ αυτή την εκδήλωση, είναι όμορφη εικόνα να βλέπεις το χώρο του PAO SHOP της Λεωφόρου γεμάτο από κόσμο και παιδιά κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής", ενώ ο Τζέιμς Φελντέιν ανέφερε: " Αισθάνομαι πολύ όμορφα γύρω από τόσα παιδιά που χαμογελούν. Είναι μοναδικό συναίσθημα το να δίνεις χαρά στα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την πρωτοβουλία κι εμείς πάντα θα συμμετέχουμε με χαρά σε τέτοιες ενέργειες".

Κωνσταντόπουλος: "Όμορφο συναίσθημα να βλέπεις τα παιδικά χαμόγελα"

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Stoiximan , με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας, Πάνο Κωνσταντόπουλο να συνοδεύεται από τον γιο του. Μιλώντας μάλιστα στο Sport24.gr για την εκδήλωση και τη σημασία της, ανέφερε πως " είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης, αφού φάνηκε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκανε ο Παναθηναϊκός, με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και τη Stoiximan . Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά με το χαμόγελο στα χείλη, έχοντας δίπλα τα ινδάλματά τους, τους παίκτες του Παναθηναϊκού ", και κατέληξε: " Από την πλευρά της Stoiximan, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτές τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά χαμόγελα στα παιδιά όλου του κόσμου".

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Η πρόσοψη του PAO SHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ειδικά διαμορφωμένος ο χώρος γύρω από το PAO SHOP

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Τα παιδικά χαμόγελα ήταν πάρα πολλά

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Μέχρι και... καλικάντζαρους είχε το πρόγραμμα

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ο Τζέιμς Γκιστ έφτασε με τον Τζέιμς Φελντέιν

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Οι "μικροί" του Παναθηναϊκού βρέθηκαν από νωρίς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Κώστας Παπαδάκης, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Καλαϊτζάκης παρέα με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη, Μάκη Κουτσονικόλα

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ο Αριστείδης Χριστόπουλος και ο Κώστας Γιαννόπουλος μαζί με τους "μικρούς" του Παναθηναϊκού

Ένα PAO SHOP γεμάτο... Χαμόγελο
STOLISVAGGELIS

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Παπαγιάννης απόλαυσαν την παρουσία τους στο PAO SHOP

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ