ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαιρετική πρόταση σε Λάσμε από Παναθηναϊκό

Εξαιρετική πρόταση σε Λάσμε από Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκό κατέθεσε πρόταση στον Στεφάν Λάσμε, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Γκαμπονέζος σέντερ (videos).

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας (Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Νίκο Παππά) θέλει να διατηρήσει και τον περυσινό κορμό του.

Ο Στεφάν Λάσμε είναι ένας από τους παίκτες "κλειδιά" της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη και η "κολόνα" στην φροντ λάιν των "πρασίνων".

Έτσι, το "τριφύλλι" έκανε μία πολύ καλή προσφορά στον Γκαμπονέζο σέντερ (συμβόλαιο δύο ετών), η οποία φαίνεται ότι είναι και η καλύτερη που έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο, δείχνει το πόσο πολύ θέλει να διατηρήσει στην ομάδα του τον Στεφάν Λάσμε που πέρυσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με το "τριφύλλι". Εκτός από τα χρήματα στον Παναθηναϊκό ποντάρουν και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, κάτι το οποίο γνωρίζει ο αθλητής.

Το μοναδικό που ζητάνε από τον παίκτη είναι να απαντήσει στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει, με στόχο να μην εξελιχθεί σε σίριαλ η παραμονή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ