ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο κούπες για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού στο XBOX One Cup

Δύο κούπες για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού στο XBOX One Cup

Η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέκτησε δύο τρόπαια στο πρώτο XBOX One Cup που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες στο SportCamp στο Λουτράκι.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο XBOX One Cup στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι. Επρόκειτο για διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν συνολικά δεκαοχτώ (18) Ακαδημίες, με αυτήν της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει κατακτώντας δύο τρόπαια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, βρέθηκε στο τουρνουά καθ’ όλη τη διάρκεια του και μετά την ολοκλήρωσή του δήλωσε: " Δημιουργούμε ένα νέο θεσμό. Είναι δεδομένο πως μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο XBOX ONE CUP δεν θα σταματήσουμε εδώ. Περισσότερα από 200 παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, ενώ τα οφέλη για εκείνα ήταν πολλαπλά και δεν αναφέρομαι τόσο στις νίκες και τα τρόπαια. Το πιο σημαντικό είναι ότι άρχισαν να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Microsoft για την υποστήριξη που μας παρείχε, τον Αριστείδη Χριστόπουλο, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης, όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, τους προπονητές, τους γονείς, τους εθελοντές μας και –φυσικά- το SportCamp για τη άρτια φιλοξενία που μας παρείχε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο".

Οι "πράσινοι" κατέκτησαν την κορυφή σε δύο από τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (2002 και 2004), με το Περιστέρι να επικρατεί στους 2003. Παράλληλα με τους αγώνες μπάσκετ ολοκληρώθηκε και το άκρως διασκεδαστικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOX είχε τοποθετήσει έξι κονσόλες! Νικητής αναδείχθηκε ο Φίλιππος Κορωπιώτης, από την ομάδα του 2002 των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ