ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διπλό" στη Βαρκελώνη ζήτησε ο κόσμος

"Διπλό" στη Βαρκελώνη ζήτησε ο κόσμος
INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μίλησε με την παρουσία του και... απαίτησε "διπλό" στη Βαρκελώνη. Δείτε videos από την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε

Τόσο πολύ κόσμο δεν είχε ποτέ άλλοτε το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, που γέμισε ασφυκτικά για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

Μπορεί η νίκη τελικά να μην ήρθε, όμως ο κόσμος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που όμοια της δύσκολα συναντά κανείς σε άλλο κλειστό της Ευρώπης.

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε κατά την παρουσίαση των "πράσινων", λίγο πριν το τζάμπολ και θα καταλάβετε...

Είναι γεγονός ο Παναθηναϊκός έχει ένα μπασκετικό κοινό που σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια γεμίζει το ΟΑΚΑ και κυρίως σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του "τριφυλλιού" δίνει κάτι παραπάνω από δυναμικό παρών.

Καθ΄όλη τη διάρκεια ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, ώθησε τον Παναθηναϊκό, του έδωσε "πνοή" σε πολλά σημεία της αναμέτρησης, άσχετα αν τελικά η νίκη δεν επήλθε στο τέλος.

Όταν ο Λάσμε μείωσε σε 60-52, τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν τόσο πολύ δε που δεν άκουγες τίποτα άλλο μέσα στο κλειστό, παρά ένα παρατεταμένο σφύριγμα.

Στο τέλος, επιβράβευσε την προσπάθεια των "πράσινων" με ένα ζεστό χειροκρότημα, ζητώντας το "διπλό" στη Βαρκελώνη.

Ο κόσμος φαίνεται να το πιστεύει ότι μπορεί ξανά να περάσει νικηφόρα από τη Βαρκελώνη, μένει να το πιστέψουν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεχνώντας την κακή εμφάνιση.

Μιλώντας μέσα από τα αποδυτήρια, ο Μάικ Μπράμος αφού ανέλυσε τα αίτια της ήττας, κατέληξε λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαρκελώνη για τη νίκη...

Χαρακτηριστικός της αγάπης και της στήριξης του κόσμου, ήταν ότι μετά το τέλος του αγώνα πολλοί φίλαθλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από τα αποδυτήρια για να τους πουν μία κουβέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ