ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Θα' ναι διαφορετική σεζόν"

Διαμαντίδης: "Θα' ναι διαφορετική σεζόν"
INTIME SPORTS

Την πεποίθησή του ότι η νέα σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφερόμενος τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στους αντιπάλους της ομάδας του

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι και ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος αυτή τη τη στιγμή είναι να διαμορφωθεί το ρόστερ.

"Είναι δεδομένο ότι κάθε χρόνο δεν υπάρχουν εύκολα ματς ή εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να αρχίσει το ρόστερ μας να διαμορφώνεται", τόνισε ο πάντα συγκρατημένος Διαμαντίδης και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε πως θα είμαστε γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από εμάς. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ομάδες φυσικά. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να ελέγξουμε τα τελικά τους ρόστερ.

Κάποιες μεταγραφές έχουν ήδη γίνει αλλά δεν έχουμε την πλήρη εικόνα ακόμα. Σίγουρα θα είναι μία διαφορετική σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας υποστήριξε ότι: "Η κλήρωση αυτή δείχνει τα πρώτα βήματα στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι στον όμιλό μας, αλλά είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο και δεδομένο, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την ακριβή σύνθεση των ομάδων.

Οι περισσότερες κάνουν ακόμη τις κινήσεις τους, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις τελικές συνθέσεις για να μπορούμε να είμαστε και πιο ακριβείς στις εκτιμήσεις μας. Έχουμε ομάδες με παράδοση στον όμιλο, ομάδες που γεμίζουν τα γήπεδά τους κι αυτό από μόνο τους λέει πολλά. Σίγουρα θα χρειαστούμε κι εμείς τους φίλους του Παναθηναϊκού δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ