ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Πάντα το σημαντικό είναι η ομάδα"

Διαμαντίδης: "Πάντα το σημαντικό είναι η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της ένατης αγωνιστικής που κατέκτησε. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε για την ένατη αγωνιστική και μοιράστηκε μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

-Ένας ακόμη τίτλος MVP στην καριέρα σου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για σένα;

" Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο… Είναι σίγουρα τιμητικό, είναι η επιβράβευση μιας προσπάθειας για έναν παίκτη, αλλά πραγματικά δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που μετράει πάντα είναι η ομάδα και το γεγονός ότι πήρε άλλη μία νίκη. Πάντα το σημαντικό είναι η ομάδα".

-Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει βρει πλέον το δρόμο της;

" Μέσα από τα παιχνίδια και την προσπάθεια όλων, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Αυτό που έγινε φέτος δεν ήταν εύκολο με τόσα καινούρια πρόσωπα. Νομίζω ότι είναι κατανοητό από όλους Ο χρόνος ήταν απαραίτητο στοιχείο για να βελτιωθεί η ομάδα. Πρέπει να γνωρίσει ο ένας παίκτης τον άλλον, να βρεθεί η χημεία της ομάδας. Και πιστεύω ότι έχουμε αρχίσει όντως να «βρισκόμαστε» μέσα στο γήπεδο".

-Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη με υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρωλίγκα.

" Ακόμη είμαστε στην αρχή. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε μόλις στη 10η αγωνιστική, δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε καν ο πρώτος γύρος, ενώ υπάρχουν μπροστά μας οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το Top16 της Ευρωλίγκας, το οποίο φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο, με πολύ περισσότερους αγώνες. Για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας θα χρειαστεί η βοήθεια όλων των παικτών, για να έχουμε μια πορεία όπως αξίζει στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ