ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έγινε το ραντεβού με Ομπράντοβιτς

Δεν έγινε το ραντεβού με Ομπράντοβιτς

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στους αδερφούς Γιαννακόπουλου και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναβλήθηκε, δίνοντας παράταση στην αγωνία των απανταχού φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και των μελών της ομάδας

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είχε συνάντηση με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά της ΚΑΕ υποστηρίζεται πως δεν υπήρξε αναβολή του ραντεβού γιατί δεν ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (30/6) ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγινε τελικά για να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους οι αδερφοί Γιαννακόπουλου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνάντηση των τριών ανδρών αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν να τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Άλλωστε, ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει γρήγορα, καθώς οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες πιέζουν για την απόκτηση κορυφαίων μελών της "πράσινης" ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Φώτσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ