ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ασχολείται με Χάκετ ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods αποφάσισαν να μην κινηθούν νομικά εναντίον του Ντάνιελ Χάκετ, για video που διέρρευσε στο οποίο τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του "τριφυλλιού".

Λίγες ώρες πριν από τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, ο Ντάνιελ Χάκετ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχή λόγω των videos που διέρρευσαν από νυχτερινή του έξοδο. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού φαίνεται σε ένα εξ αυτών να απαντάει με χειρονομία στην παράκληση φίλου του Παναθηναϊκού Superfoods να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι (εν μέσω κλίμα... χαβαλέ, πάντως) ενώ σε άλλο τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του "τριφυλλιού".

Οι συγκεκριμένες εικόνες έφτασαν, όπως ήταν λογικό, στα χέρια των ανθρώπων των "πρασίνων", οι οποίοι αποφάσισαν να μην δώσουν (νομική) συνέχεια στην υπόθεση, μέσω κάποιας καταγγελίας. Στο "τριφύλλι" εξέφραζαν άλλωστε πολύ πριν από την έναρξη των τελικών πως δεν θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, προτιμώντας να τηρήσουν χαμηλούς τόνους όσο βρίσκονται εν εξελίξει οι αγώνες που θα κρίνουν τον νέο πρωταθλητή στη Stoiximan.gr Basket League.

Μάλιστα, επισήμαιναν πως δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν το παράδειγμα των "ερυθρολεύκων", που σε ανάλογη περίσταση -με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Γκιστ- είχαν προβεί σε καταγγελία.

Το επίμαχο video:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ