ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρέτησε ο Λασμέ

Αποχαιρέτησε ο Λασμέ
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λασμέ με μήνυμα του στο twitter αποχαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού βάζοντας τέλος στην καριέρα του στους πράσινους μετά από δυο χρόνια.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ ο Στεφάν Λασμέ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ τις τελευταίες μέρες είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αναντολού Εφές, ενώ τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Λασμέ βρισκόταν αρκετό καιρό στο στόχαστρο της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς που φαίνεται πώς εξετάζει και την περίπτωση του Νέναντ Κρστιτς. Ο Αφρικανός σέντερ από την πλευρά του δεν έχει ξεχάσει όσα έζησε στον Παναθηναϊκό και μέσω του twitter θέλησε ν' αποχαιρετήσει το "τριφύλλι":

"Ήταν δύο υπέροχα χρόνια στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, ξέρετε πόσο ξεχωριστοί είστε όλοι για μένα. Θα κρατήσω τις υπέροχες αναμνήσεις, ακόμα κι ανπρέπει να προχωρήσω",έγραψε ο 31χρονος σέντερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ