ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση Διαμαντίδη από τη FIBA

Αποθέωση Διαμαντίδη από τη FIBA
INTIME SPORTS

Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, φιλοξενείται μεγάλο αφιέρωμα για όλα τα επιτεύγματα του Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον τίτλο "Ο θρύλος του Διαμαντίδη μεγαλώνει"

Με αφορμή την τρίτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, η επίσημη ιστοσελίδα της FIBA φιλοξενεί αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, που τιτλοφορείται "Ο Θρύλος του Διαμαντίδη μεγαλώνει".

Εγκωμιαστικά σχόλια όπως για παράδειγμα ότι η λέξη MVP συνοδεύεται από το όνομά του και ύψους 1.96 γκαρντ μπορεί να τα κάνει όλα, αλλά και ιδιαίτερη αναφορά σε όλα όσα είναι έτοιμος να πετύχει.

Με μία τάπα, ο Διαμαντίδης θα γίνει ο πρώτος γκαρντ στην Ευρωλίγκα που φτάνει τις 100 στην ιστορία της διοργάνωσης. Θέλει επίσης 3 ασίστ για να φτάσει τις 800 στην καριέρα του και μόλις μία για να περάσει τον Πάμπλο Πριτζιόνι.

Φυσικά και υπάρχει ειδική μνεία στο τρίποντο που πέτυχε στη Βαρκελώνη, καθώς και στα προηγούμενα κατορθώματά του, όπως το εύστοχο σουτ τριών πόντων με αντίπαλο τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005.

Φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος αναφέρει ότι: "πιστεύουμε στις πιθανότητες μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά στο παιχνίδι της Τρίτης, τελειώνοντας τον αγώνα με μία νίκη".

Πάντως, όπως αναφέρεται και στην FIBA το να νικήσει κανείς μέσα στο ΟΑΚΑ, μόνο εύκολο δεν είναι.

Αποθέωση Διαμαντίδη από τη FIBA
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ