ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχωρεί για το Ζλάτιμπορ

Αναχωρεί για το Ζλάτιμπορ
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη το πρωί ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Ζλάτιμπορ, όπου θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην Αθήνα ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στα βουνά του Ζλάτιμπορ, καθώς πρέπει να επιστρέψει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιούλιο ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, που προκλήθηκαν από μία υπερατλαντική πτήση στις Ηνωμέμες Πολιτείες.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή θα βρίσκονται από την εφηβική ομάδα οι Φώτης Ζούμπος (1993, 1.90), Γιάννης Δημακόπουλος (1994, 2.15), Γιάννης Καραμαλέγκος (1994, 1.88), Κώστας Γόντικας (1994, 2.03), Γιώργος Δρακόπουλος (1993, 1.88), αλλά και οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Αλέξης Κυρίτσης και Μάνος Κουκουλάς.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός θα δώσει στη Σερβία τα πρώτα του φιλικά προετοιμασίας που θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα... Το πρώτο θα είναι μ την Μπουντούτσνοστ στο Ζλάτιμπορ σε ημερομηνία που θα οριστεί, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου στο Τσάτσακ, ιδιαίτερη πατρίδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την τοπική Μπόρατς

Στις 18 Σεπτεμβρίου στο Νόβι Σαντ θα αγωνιστούν κόντρα στη Βοϊβοντίνα και στη συνέχεια οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Κατά τα άλλα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης αναχώρησαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Τρίτης και την Τετάρτη θα υποδεχθούν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ