ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση-απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση-απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Ολυμπιακό να μην "βαυκαλίζεται ως θεματοφύλακας της ηθικής και του ευ αγωνίζεσθαι". Διαβάστε αναλυτικά, την απάντηση των "πράσινων"

Το πρωτάθλημα καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει, αλλά η ένταση ανάμεσα στους "αιώνιους" κορυφώνεται δύο ημέρες πριν το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τη δική της απάντηση.

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού γίνεται λόγος για πρωτοφανή επίδειξη θράσους από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ: "Σε μια νέα πρωτοφανή επίδειξη θράσους η ΚΑΕ Ολυμπιακός, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, υποκαθιστά το Γραφείο Τύπου Δικαιοδοτικών Οργάνων μέσω ανακοίνωσης που ακόμα αναζητείται ο λόγος της έκδοσής της.

Μία μέρα μετά τη διαστρέβλωση της αλήθειας στη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να μας αφήνει έκπληκτους με την προσπάθειά της να βαυκαλίζεται ως θεματοφύλακας της ηθικής και του ευ αγωνίζεσθε χωρίς βέβαια να πείθει.

Ας εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, γιατί δεν είχε αρχίσει με τον ίδιο τρόπο και μετά τους τελικούς του 2010, γιατί είχε απαγορευτεί στους παίκτες της να παραστούν σε απονομές κυπέλλου και κατόπιν ας κάνει υποδείξεις.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στις ενέργειες που θα διαφυλάξουν την ηρεμία στο πρωτάθλημα και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της. Προτείνουμε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο αλλά όχι με ανακοινώσεις, χαρακτηρισμούς, υποδείξεις και ψεύδη γιατί η ιστορία έχει γράψει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ