ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλλο να το διαβάζετε, άλλο να το βλέπετε

Άλλο να το διαβάζετε, άλλο να το βλέπετε
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις επέστρεψε στο ενεργό ρόστερ του Παναθηναϊκού την καταλληλότερη στιγμή,... για να βάλει πλάτη στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (videos).

Στις 7 του Δεκέμβρη, στο 22ο λεπτό του αγώνα... ζωής που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός με τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΟΑΚΑ, ο Γιόνας Ματσιούλις κατευθύνθηκε κουτσαίνοντας στον πάγκο. Οι γιατροί έκαναν τη διάγνωση τους και τον ενημέρωσαν πως θα έμενε εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Εκεί λοιπόν, που όλοι περίμεναν την επιστροφή του από το νέο έτος, εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (20/12), για να "βγάλει" ένα μέρος της, πράγμα που συνέβη και το Σάββατο (21/12), ενώ την Κυριακή (22/12) ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα. Και μετά έκανε ό,τι έκανε στο ματς με τους "ερυθρόλευκους". Την ώρα που άπαντες στον ΠΑΟ διαβεβαίωναν στα αποδυτήρια πως "στο εξής θα βλέπετε τον πραγματικό Παναθηναϊκό", ο Ματσιούλις επέστρεφε περιχαρής από τον έλεγχο ντόπινγκ (...ήταν από τους πιο γρήγορους), για να κάνει μια στάση στις κάμερες και να μιλήσει... με το δικό του μοναδικό τρόπο.

"Σε αυτά τα ματς είναι υποχρεωτικό να κερδίζεις... και για τις δυο ομάδες. Εμείς ξεκινήσαμε με μεγάλη προσπάθεια, με πολύ δύναμη και δείξαμε ότι δεν θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο μας, από τα πρώτα δευτερόλεπτα".

Όταν τον ρώτησαν πόσες προπονήσεις είχε κάνει πριν το παιχνίδι, γέλασε, κοίταξε γύρω του και είπε " μία" συνοδεύοντας τα λεγόμενα του με μια χαρακτηριστική χειρονομία.

Πώς ένιωσε; " Καταπληκτικά. Η ατμόσφαιρα του κόσμου ήταν που μας κουβάλησε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Ήταν εκπληκτικά (γελάει)".

Θα μπορούσε να ποστάρει... ακόμα; " Φυσικά και ναι! Ειδικά απέναντι σε πιο κοντούς αντιπάλους, όπως είναι ο Λοτζέσκι ή όπως αλλιώς προφέρεται το επίθετο του και ο Λο, σίγουρα".

Με το χαμόγελο να αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το πρόσωπο του, μίλησε για τον τελικό με τον Αρη, λέγοντας " δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε αυτήν την ομάδα, γιατί προκρίθηκαν στον τελικό. Ίσως να είναι η πρώτη... Ε, δεν είναι η πρώτη, αλλά είναι μια μοναδική ευκαιρία για αυτούς τους τύπους να πάρουν τρόπαιο. Δεν μπορούμε να πάμε, σκεπτόμενοι ότι θα είναι εύκολο ματς. Θα πρέπει να παίξουμε μπάσκετ. Θα δούμε... Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να πάρουμε αυτόν τον τίτλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ