ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλλα δύο χρόνια ο Φώτσης

Άλλα δύο χρόνια ο Φώτσης
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει --σύμφωνα με δημοσίευμα- την καριέρα του ο Αντώνης Φώτσης, που συμφώνησε να υπογράψει νέο 2ετές συμβόλαιο.

Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον ορέγονται, ειδικά μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία ανέφεραν ότι η Εφές Πίλσεν θα έκανε κινήσεις για να τον αποκτήσει, ενώ φήμες εξ Ισπανίας τον έφερναν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της ACB.

Οι "πράσινοι", όπως συνηθίζουν, όμως... μαγειρεύουν πριν πεινάσουν. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και τις προηγούμενες χρονιές με μεταγραφές (Πέκοβιτς, Μάριτς, Τέπιτς) και ανανεώσεις (Διαμαντίδης κτλ).

Ο Φώτσης επέστρεψε στο "τριφύλλι" το 2008 μετά το πέρασμα του από τη Ντιναμό Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα, με την οποία έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1 (είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στον Ηλυσιακό). Ακολούθησε το διάλειμμα ενός χρόνου ελέω... Μέμφις Γκρίζλις για να επιστρέψει για τρίτη φορά προ 3ετίας.

Φαίνεται, όμως, ότι ο διεθνής φόργουορντ σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η "Εξέδρα" με δημοσίευμα της την Τετάρτη, στο οποίο αναφέρει ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για δύο χρόνια.

Οι "πράσινοι", πάντως, έχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα σε ότι αφορά τις ανανεώσεις παικτών, όπως για παράδειγμα του Στράτου Περπέρογλου και του Κώστα Τσαρτσαρή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ