ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σερμαντίνι με Ηλυσιακό

Χωρίς Σερμαντίνι με Ηλυσιακό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ηλυσιακό (16/5, 6μ.μ.) θα αγωνιστεί χωρίς τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Διαβάστε τι είπαν Μίλαν Τόμιτς και Δημήτρης Κατσίβελης

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι θα απουσιάσει από την εξ αναβολής αναμέτρηση της Πέμπτης (16/5, 6μ.μ.) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο Γεωργιανός σέντερ θα ξεκουράσει το πόδι του, καθώς στο Final-4 αγωνίστηκε μη έχοντας ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Τη θέση του στην 12αδα αναμένεται να πάρει ο νεαρός Γιώργος Γεωργάκης, ενώ κανονικά θα παίξει ο Έισι Λο που έπαιξε στον τελικό έχοντας υποστεί ρήξη τυμπάνου.

Στις δηλώσεις τους, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, Τόμιτς και Κατσίβελης συμφώνησαν ότι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή για τον Ολυμπιακό, λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

"Προερχόμαστε από μια τεράστια επιτυχία, αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν στο Final Four. Το ξέρουμε, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Πέρσι, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είχαμε δώσεις ματς για τους τελικούς, φέτος η προσαρμογή θα είναι κάπως πιο εύκολη καθώς έχουμε δύο ματς για την κανονική περίοδο πριν μπούμε στα παιχνίδια για τα play off", σχολίασε ο Μίλαν Τόμιτς και συνέχισε:

"Ο Ηλυσιακός παλεύει για την παραμονή του και ξέρουμε πως γι' αυτούς το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς θα κάνουμε ό,τι και σε όλα τα υπόλοιπα ματς, αρχή μας είναι η πιεστική άμυνα ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε φάσεις και στην επίθεση".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης σχολίασε: "Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο η προσαργογή, αλλά είναι αναγκαία. Οπότε πρέπει να αφήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όσα έγιναν στο Final Four και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να μπούμε σωστά στην τελική ευθεία για τον στόχο μας.

Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογικό άδειασμα, κάτι που είναι λογικό, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και θα πρέπει να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ