ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Παπαδόπουλο στην Τουρκία

Χωρίς Παπαδόπουλο στην Τουρκία
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έχει επιστρέψει στο 100% στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, αλλά τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να αγωνιστεί και γι' αυτό το λόγο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία.

Ο Έλληνας σέντερ θα μείνει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και να βελτιώνει την φυσική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε για ενάμιση μήνα εκτός δράσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα δηλωθεί την Τρίτη στη 16άδα του Ολυμπιακού στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα, αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη για τον κρίσιμο αγώνα με την Εφές.

Πάντως, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Βasket League ΟΠΑΠ. Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι ο Τζόι Ντόρσι δείχνει να έχει προσαρμοστεί αμέσως στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και θα έχει βασικό ρόλο στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ