ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Πάουελ, Σερμαντίνι στην Πάτρα

Χωρίς Πάουελ, Σερμαντίνι στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Τζος Πάουελ και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Γκιόργκι Σερμαντίνι και Τζος Πάουελ για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Γεωργιανός σέντερ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην πατρίδα του για να πάρει την αθλητική του βίζα και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (22/01).

Από εκεί και πέρα, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. " Ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς δεν μπορούμε να μένουμε στα παιχνίδια που έχουν περάσει. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα δύσκολο τεστ στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Απόλλωνας έχει δείξει, ειδικά στην έδρα του, πως παίζει καλά και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για 40' λεπτά, να πάμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να πιστέψουν στη νίκη", δήλωσε ο Παππάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κάιλ Χάινς δήλωσε: " Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι και με μια καλή εμφάνιση. Ο Απόλλωνας Πάτρας, όπως αναλύσαμε το ματς, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας για να τελειώσουμε με 13-0 τον πρώτο γύρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ