ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη

Χωρίς Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη
INTIME SPORTS

Για ακόμη μία μέρα οι Σπανούλης, Λοτζέσκι και Αγραβάνης δεν προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα. Ελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβει ο αρχηγός το ματς της Πέμπτης (24/12, 17:00) κόντρα στον Άρη, θα... φουλάρει για την Μπαρτσελόνα.

Ύστερα από τη νίκη τους επί της Κηφισιάς στο "Ζηρίνειο" , η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (24/12, 17:00, OTESPORT-4) κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Για ακόμη μία μέρα, έμειναν εκτός προπόνησης οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Αγραβάνης. Αν και κοντεύει να συμπληρωθεί μήνας από την στιγμή που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, στο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (26/11), ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να μην προπονείται μαζί με την ομάδα. Οι πιθανότητες να προλάβει το ματς κόντρα στον Άρη είναι ελάχιστες και όλα δείχνουν πως θα... φουλάρει για την πρεμιέρα του TOP-16, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, 21:00) στον Πειραιά.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη θλάση στο αριστερό οπίσθιο μηριαίο, είναι καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Άρη και θα κάνει προσπάθεια να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του TOP-16 απέναντι στους Καταλανούς.

Εκτός προπόνησης και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την κάκωση στο γόνατο. Δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη και θα κάνει προσπάθεια και εκείνος να παρουσιαστεί έτοιμος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ