ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Παπαπέτρου, αμφίβολος ο Μπιρτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (5/2, 18:00) κόντρα στην Λευκάδα στο ΣΕΦ. Θα προφυλαχθεί ο Παπαπέτρου ενόψει της συνέχειας, αμφίβολος ο Μπιρτς, παίζει ο Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τους Πειραιώτες την Κυριακή (5/2, 18:00) να αντιμετωπίζουν την Δόξα Λευκάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το παιχνίδι πρωταθλήματος, πριν την ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (10/2, 21:00) στον Πειραιά.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως έχει αιμάτωμα από άμεση πλήξη ιερονωτιαίων αριστερά (δέχθηκε χτύπημα στο παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν), έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπόνησης και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, για να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Εκτός προπόνησης έμεινε για δεύτερη μέρα ο Κεμ Μπιρτς αφού έχει αιμάτωμα από άμεση πλήξη δεξιού ορθού μηριαίου (δέχθηκε γονατιά στο παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν). Η συμμετοχή του Καναδού σέντερ είναι αμφίβολη, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα δώσει το "παρών" στην δωδεκάδα, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έχει τεθεί νοκ-άουτ τις τελευταίες μέρες και ο Πάτρικ Γιανγκ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε (με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο Καζάν) και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Αμερικανός σουτέρ θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στην Δόξα Λευκάδας. Απών ήταν για μια ακόμη φορά ο Βασίλης Σπανούλης, που ακολουθεί θεραπεία λόγω προβλήματος στον δεξιό προσαγωγό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ