ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας"

Χάινς: "Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί της Μιλάνο, την πρόκριση του Ολυμπιακού και την δική του εμφάνιση (video)...

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στη Μιλάνο και νίκη τους Ιταλούς στο ΣΕΦ με 82-81.

Ο Κάιλ Χάινς ήταν ένας από τους παίκτες "κλειδιά" των "ερυθρολεύκων", προσθέτοντας ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ο Αμερικανός των Πειραιωτών τελείωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, δίνοντας παράλληλα λύσεις κάτω από καλάθι για τον Ολυμπιακό.

Ο Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού, τη συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στη διοργάνωση, αλλά και τη δική του εμφάνιση.

" Είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση μας, όμως είναι καλό για την ομάδα να κερδίζει τέτοια παιχνίδι. Δεν ήταν και το καλύτερο μας ματς, αλλά πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αυτό είναι σημαντικό πιστεύω, διότι η Μιλάνο είναι καλή ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Κάιλ Χάινς για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο κι έπειτα συμπλήρωσε:

" Επίσης, ό,τι παιχνίδι και να κάνεις ποτέ δεν σου αρκεί, συνεχίζεις να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος, τόσο εσύ ατομικά, όσο και ως σύνολο να παίζεις καλύτερο μπάσκετ κάτω από τις εντολές του προπονητή. Τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια στην διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο: " Παίξαμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και πραγματοποιήσαμε πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό για εμάς το ότι προκριθήκαμε, γιατί συνεχίζουμε.

Αυτός ήταν αρχικά ο στόχος μας. Βγήκαμε δεύτεροι στον όμιλο μας που ήταν δύσκολος, τερματίζοντας ψηλά. Παράλληλα, παίξαμε και καλό μπάσκετ. Είναι κάτι που κρατάμε και θέλουμε να διατηρήσουμε".

"Κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε"

Ο Αμερικανός στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στους Ιταλούς: " Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι από αμυντικής πλευράς. Εκείνοι βρισκόντουσαν σε καλή φόρμα, είχαν κίνητρο και τα έδωσαν όλα. Έβαλαν μεγάλα σουτ. Εμείς είχαμε αυτοματισμούς, κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε και πήραμε τη νίκη".

Τέλος, ο Χάινς μίλησε για τη δική του εξαιρετική εμφάνιση, ενώ αναφέρθηκε και στην σταθερή του απόδοση, καθώς πραγματοποιεί πολύ καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: " Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, με ενδιαφέρουν οι συμπαίκτες και το τι κάνουμε στο γήπεδο.

Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, όπως κάνουν όλοι δεν στέκομαι στο ματς που κάνω. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα δουλεύω κάτω από τις εντολές του προπονητή μου και θα προσπαθώ να βελτιώνομαι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ