ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Ιδιαίτερο το ματς με Αγγέλου"

Χάινς: "Ιδιαίτερο το ματς με Αγγέλου"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, τον Άρη, αλλά και τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος αύριο (3/12, 19:00, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, τόνισε πώς ο αγώνας έχει ιδιαιτερότητες, καθώς στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάθεται ο Βαγγέλης Αγγέλου.

" Προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κούραση. Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να δίνουμε συνεχόμενα ματς, η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει και πάλι να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον Άρη", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

" Δεν κοιτάμε τι έχει κάνει ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια του και αυτό γιατί πιστεύω πως η εικόνα του θα βελτιωθεί μέσα στη σεζόν. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για όσα παιδιά ήμασταν και πέρσι στην ομάδα και αυτό γιατί θα βρούμε απέναντι μας τον κ. Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι καθώς ήταν βοηθός του κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος και την Ευρωλίγκα και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά. Μετά το παιχνίδι, όμως, γιατί για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αφού ο καθένας θα θέλει το καλό για τη δική του ομάδα".

Παππάς: "Να έχουν οι παίκτες την απαιτούμενη συγκέντρωση"

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς ανέφερε: " Η ομάδα προέρχεται από σειρά δύσκολων αγώνων και η συνέχεια αναμένεται ανάλογη. Γι' αυτό θέλουμε οι παίκτες να έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παιχνίδι με τον Άρη, να παίξουν στο 100% και στα 40 λεπτά του αγώνα και να βγάλουν όλα όσα θα τους ζητήσουμε στο παρκέ.

Είναι εμφανές πως η ομάδα μας έχει βρει ρυθμό τον τελευταίο μήνα και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και κόντρα στον Άρη. Ο Άρης αξίζει του σεβασμού όλων μας και είμαι βέβαιος πως η εικόνα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους και τους εαυτούς μας και να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις στο παρκέ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ