ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βίντεο, αυτοκριτική και χωρίς Πρίντεζη η προπόνηση

Βίντεο, αυτοκριτική και χωρίς Πρίντεζη η προπόνηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό. Το μενού είχε βίντεο-ανάλυση του αγώνα, με τους Πειραιώτες να αναλύουν τα λάθη τους. Δεν συμμετείχε ο Πρίντεζης, ο οποίος πήρε ειδική άδεια.

Ύστερα και από το break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ , η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε σύσσωμη το "παρών" στην κηδεία του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη και ακολούθως οι Πειραιώτες πήγαν στο γήπεδο τους, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/5, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες είδαν σε βίντεο ξανά το παιχνίδι, ανέλυσαν τα λάθη τους, στάθηκαν στα κακώς κείμενα (κυρίως στο κομμάτι της άμυνας), έκαναν την αυτοκριτική τους και άρχισαν να προσεγγίζουν με έναν διαφορετικό τρόπο τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ζητούμενο, πλέον, να αντιδράσουν και να πάρουν το "διπλό" μέσα στην έδρα του "τριφυλλιού", κάτι που κατάφεραν τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι στους τελικούς, ώστε να κάνουν την σειρά 1-1, επανακτώντας με αυτόν τον τρόπο το πλεονέκτημα έδρας. Ξέρουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Έχουν πεισμώσει και θέλουν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Ακολούθως, οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν στο παρκέ και έκαναν ασκήσεις, δοκιμάζοντας αρκετά σουτ. Από την προπόνηση της Παρασκευής (20/5) στο ΣΕΦ απουσίασε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πήρε ειδική άδεια από την ομάδα, λόγω της κηδείας του πατέρα του. Το Σάββατο (21/5) θα επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας και είναι δεδομένη η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής (22/5) στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ