ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βήμα για την πρόκριση!

Βήμα για την πρόκριση!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα (28/03, 21:00, NS3) να σημειώσει το 2-1 απέναντι στη Σιένα και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης (videos)!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει με μία νίκη από την Ιταλία απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Σιένα και πλέον θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το ΣΕΦ, ώστε να εξασφαλίσει το "εισιτήριο" για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα φέτος στην Ευρωλίγκα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι εκείνη από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε: "Η τύχη στα χέρια μας!"

Ο στόχος όλων στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι το 2/2 που ισοδυναμεί με πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού της Κωνσταντινούπολης. Τα πράγματα, πάντως μόνο εύκολα δεν είναι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνωρίσει ότι η Σιένα που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα θα έρθει στον Πειραιά με στόχο τουλάχιστον ένα "διπλό" που θα φέρει τη σειρά σε πέμπτο ματς στην Ιταλία.

Αυτό, υποστήριξε και ο προπονητής της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι με δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: " Σίγουρα ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς για να παίξουμε σίγουρα πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας".

Οι "ερυθρόλευκοι", όπως τόνισε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα πρέπει να θεωρήσουν σε καμία περίπτωση ότι επειδή πήραν μία νίκη στη Σιένα και το άλλο παιχνίδι το έχασαν στον πόντο ότι η αποστολή τους κόντρα στην ομάδα του Πιανιτζάνι θα είναι εύκολη...

" Αν ετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ελληνικό τρόπο, ότι αυτό το ματς "δεν χάνεται", το έχουμε χάσει πριν καν αρχίσει. Να είναι συγκεντρωμένος ο κάθε παίκτης με την ατομική τακτική του, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες".

Ο Ολυμπιακός στα οκτώ ματς που έχει δώσει με τη Σιένα έχει κερδίσει μόλις στα δύο (η εμφατική νίκη με 89-41 πέρυσι και το φετινό "διπλό"), αλλά όλοι στους Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας (26/03) είχαν ήδη φύγει 6.000 εισιτήρια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, λοιπόν αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Σιένα - Ολυμπιακός 75-82...

Σιένα - Ολυμπιακός 81-80...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ