ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραυματίστηκε ο Παπαπέτρου

Τραυματίστηκε ο Παπαπέτρου
INTIME SPORTS

Άτυχος ο Παπαπέτρου, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και θα απουσιάσει τουλάχιστον 20 μέρες. Μεταφέρθηκε στο Τρεβίζο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζεται για ακόμη μία σεζόν. Αυτή την φορά, νέο... θύμα της, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο 20χρονος σμολ-φόργουορντ, ο οποίος προετοιμάζεται αυτή την περίοδο με τους ερυθρόλευκους στη Βόρειο Ιταλία, υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι κι έχει μεταφερθεί στο Τρεβίζο για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι με τον τραυματισμό που είχε πριν ενάμιση μήνα με την Εθνική Νέων Ανδρών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας για τις επόμενες τουλάχιστον 20 μέρες.

Άτυχος ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς ο τραυματισμός του θα τον αναγκάσει να χάσει έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες του, απουσιάζοντας τόσο από τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας, όσο και τα φιλικά ματς που έχει προγραμματίσει να δώσει ο Ολυμπιακός σε Ιταλία (14/9, 16/9, 18/9) και Κωνσταντινούπολη (συμμετοχή στο Rixos Cup από τις 22/9).

Ο νεαρός φόργουορντ θα κάνει προσπάθεια ώστε να καταφέρει να δώσει το "παρών" στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, εκείνο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/10). Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ