ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Nα ολοκληρώσουμε με νίκη μια πολύ όμορφη χρονιά"

Τόμιτς: "Nα ολοκληρώσουμε με νίκη μια πολύ όμορφη χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης ώστε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να ολοκληρώσουν με νίκη την σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι, τόνισε στις δηλώσεις στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" θα είναι διαφορετικό από αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό. Η δήλωση του Μίλαν Τόμιτς:

" Πριν ξεκινήσουμε τη σειρά αυτή των παιχνιδιών στην Ευρωλίγκα ο σκοπός ήταν να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε και να φτάσουμε μέχρι και εδώ. Τα καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και πλέον έμεινε ένα μόνο παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε μια πολύ όμορφη χρονιά και να ευχαριστηθούμε για τους καρπούς των κόπων μιας σεζόν.

Το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετικό από την ΤΣΣΚΑ. Παίζει τελείως διαφορετικό μπάσκετ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εμείς θα προετοιμαστούμε ανάλογα με το παιχνίδι αυτό. Κάναμε την προπόνηση, έχουμε καταστρώσει την τακτική και τα παιδιά είναι έτοιμα να παίξουν ένα καλό παιχνίδι και να κάνουν αυτό που πρέπει.

Σε έναν τελικό δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι σε μια ομάδα. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε μια ομάδα να τρέξει. Εμείς πρέπει να σταματήσουμε το τρανζίσιον της Ρεάλ και από εκεί και πέρα όποτε μπορούμε να τρέξουμε γιατί να μην το κάνουμε; Ένα εύκολο καλάθι θα προσφέρει περισσότερα από ένα καλάθι στο αργό παιχνίδι. Στην ψυχολογία αναφέρομαι. Άρα όποτε πρέπει να τρέξουμε θα το κάνουμε και όταν δεν θα πρέπει θα πάμε σε αργό ρυθμό. Το αφήνουμε στο ένστικτο των παικτών.

Όταν έχεις φτάσει μέχρι εδώ οι παίκτες είναι έτοιμοι και για τα δύο ματς. Χθες φάνηκε εύκολο γιατί εμείς το κάναμε έτσι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ήθελε πολύ κόπο για να καταφέρουμε να την νικήσουμε έτσι. Δεν νομίζω ότι είναι παγίδα γιατί οι παίκτες ξέρουν και καταλαβαίνουν πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ και δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ. Και πιστεύω ότι με 100% συγκέντρωση θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη Ρεάλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ