ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Στις 20 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες να περνάνε ιατρικές εξετάσεις. Ακολουθεί η προετοιμασία στο Καρπενήσι, φιλικά παιχνίδια, ενώ 1 Οκτωβρίου αναχωρούν για την Βραζιλία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Πινέιρος για το Διηπειρωτικό. Διαβάστε αναλυτικά...

Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στις 20-21 Αυγούστου.

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς είναι προγραμματισμένη για τις 22 του μηνός, ενώ στις 26 οι "ερυθρόλευκοι" θα περάσουν από εργομετρικά.

Στις 4 Σεπτεμβρίου οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει αρκετές απουσίες ελέω ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η επιστροφή του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα μεταβούν στην Πάτρα, όπου θα πάρουν μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας με αντίπαλους τη Μοντεγκρανάρο και τον Απόλλωνα Πατρών.

Συγκεκριμένα στις 14 του μηνός ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τους Ιταλούς στις 21:00, ενώ την επόμενη ημέρα θα παίξει με τους Πατρινούς (19:00). Στις 15 οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στις 23 του μηνός θα "πετάξουν" για την Τουρκία για να πάρουν μέρος στο τουρνουά "Rixos Basketball Cup". Στις 24 θα αντιμετωπίσουν τη Μπουντιβέλνικ στις 18:00 και στις 26 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν κόντρα στην Αναντόλου Εφές (επίσης 18:00). Στις 27 ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα ένα φιλικό με μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας ή Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να αναχωρεί στις 1 Οκτωβρίου για τη Βραζιλία. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πινέιρος για το Διηπειρωτικό Κύπελλο (4/10 και 6/10).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ