ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκινάει και επίσημα στις 18 Αυγούστου. Διαβάστε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα στις 18 Αυγούστου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους γνωστοποίησαν το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας τους μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 18 Αυγούστου και θα περάσουν ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 20 Αυγούστου θα περάσουν εργομετρικά.

Έπειτα και για την επόμενη εβδομάδα (21-27 Αυγούστου) θα διεξαχθούν οι πρώτες προπονήσεις στο ΣΕΦ για να αναχωρήσουν στις 28 Αυγούστου για το Καρπενήσι, όπου και θα καθίσουν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου για να παίξουν στη συνέχεια φιλικά με τον Απόλλωνα Πατρών.

Για τις 8 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο ρεπό, με τις προπονήσεις να αρχίζουν και πάλι στο ΣΕΦ από τις 9-11 του μηνός, όταν και θα αναχωρήσουν για την Ιταλία. Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σάσαρι σε φιλική αναμέτρηση, ενώ στις 14-15 Σεπτεμβρίου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πάρουν μέρος σε τουρνουά στο Κάλιαρι με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, αλλά και την Σάσαρι.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στις 20 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν για τη Γερμανία. Εκεί θα αντιμετωπίσουν στο Νίμπεργκ τις Κίμκι, Μπάμπεργκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα γυρίσουν στην Ελλάδα και στις 28 θα πετάξουν για τη Ρωσία, ώστε να πάρουν μέρος στο τουρνουά Γκομέλσκι Καπ. Το τέλος του τουρνουά θα σημάνει και την ολοκλήρωσης της προετοιμασίας των Πειραιωτών ενόψει της επόμενης σεζόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ