ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Την καλύτερη απόφαση για Τσαϊρέλη"

"Την καλύτερη απόφαση για Τσαϊρέλη"

Η Τενερίφη υποδέχεται αύριο (15/02) την Ομπραντόιρο και ο προπονητής της, Αλεχάντρο Μαρτίνεθ, ρωτήθηκε για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Οι Ίβηρες θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Μιχάλη Τσαϊρέλη στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Σε σημείο να εξηγούν πως η Τενερίφη εξετάζει την περίπτωση του Τσάβι Ρέι ως λύση ενίσχυσης στη ρακέτα αντί του Έλληνα φόργουορντ.

Η Τενερίφη παίζει αύριο (15/02) με την Ομπραντόιρο για την 21η αγωνιστική της Liga Endesa και αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι του Τσαϊρέλη στη φετινή ACB. Ο λόγος; Η συνέχεια δείχνει... Πειραιά.

Ο προπονητής της Τενερίφης, Αλεχάντρο Μαρτίνεθ, ρωτήθηκε για το μέλλον του πρώην φόργουοντ του ΠΑΟΚ και τις φήμες περί Ολυμπιακού. Τι είχε να πει; "Ο μάνατζερ της ομάδας, Ανιάνο Καμπρέρα, έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρος".

Το αφεντικό της Τενερίφης, λοιπόν, μίλησε τον ραδιοφωνικό σταθμό "Teide Radio" για τις εξελίξεις στην ομάδα. Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν εσχάτως τον οργανισμό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μιχάλη Τσαϊρέλη. "Θα εξετάσουμε οποιαδήποτε πρόταση και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ομάδα. Πάντως ο Τσαϊρέλης δεν πρόκειται να φύγει πριν από τον αγώνα της Κυριακής" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καμπρέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ