ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα η άφιξη του Γουίλιαμς-Γκος

Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak)
Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak) AP PHOTO/YOUNG KWAK

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι κι επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος , ο οποίος σε λίγες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην χώρα μας και το... ταξίδι του έγινε γνωστό μέσω της Παρτιζάν. Η Κυπελλούχος Σερβίας αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Γουίλιαμς-Γκος για την προσφορά του, ενώ στην ανακοίνωσή της αναφέρεται πως "ο Νάιτζελ στις 11 Ιουλίου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Με την ολοκλήρωσή τους θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς, σύμφωνα με την οποία η Παρτιζάν θα εισπράξει 100.000 δολάρια".

Όλα δείχνου πως ο Γουίλιαμς-Γκος στο "Ελ. Βενιζέλος" θα έρθει στην χώρα μας την Τρίτη 10 Ιουλίου - ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός - καθώς συνηθίζεται οι παίκτες να περνούν από ιατρικές εξετάσεις μία ημέρα μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα.

AP Photo/Young Kwak

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ