ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει να γυρίσει ο Μαυροκεφαλίδης

Θέλει να γυρίσει ο Μαυροκεφαλίδης

Ο μάνατζερ του Λουκά Μαυροκεφαλίδη πρότεινε τον Έλληνα σέντερ στον Ολυμπιακό που πλέον εξετάζει ξανά την περίπτωσή του

Την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη εξετάζει ξανά ο Ολυμπιακός, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη τον πρότεινε στους "ερυθρολεύκους".

Μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε πριν από έναν χρόνο.

Κι αυτό γιατί ο μάνατζερ του τον πρότεινε στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρώσους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2011, ο 28χρονος Έλληνας σέντερ είχε υπογράψει συνεργασία διετούς διάρκειας με τη Σπαρτάκ, που του πρόσφερε 700.000 ευρώ και απέσπασε το "ναι" του παίκτη. Πάντως, την προσφορά του παίκτη την είχε... ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός, όμως ο Μαυροκεφαλίδης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Ρωσία.

Προφανώς, πλέον υπάρχει κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και γι' αυτό αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε κατά μέσο όρο 11,9 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ