ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τον Πιέρια Χένρι ο Ολυμπιακός

Charlotte's Pierria Henry (15) brings the gal up the court against Miami during the first half of an NCAA college basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Chuck Burton)
Charlotte's Pierria Henry (15) brings the gal up the court against Miami during the first half of an NCAA college basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πιέρια Χένρι από την Τόφας, με τη φανέλα της οποίας έκανε σπουδαία σεζόν φέτος.

Μπορεί να έχασε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Ολυμπιακός όμως δεν μένει εκεί. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, ο οποίος δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει επτά ξένους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το νέο όνομα που προκύπτει -από τουρκικά δημοσιεύματα- είναι ο Πιέρια Χένρι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες, ως μια λύση που μπορεί να προσφέρει σημαντικά τόσο στο "1" όσο και στο "2" και να ταιριάξει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στην Τόφας, με την οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς της BSL(με 10.6 πόντους, 6.1 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο). Η παρουσία του στη γειτονική χώρα ήταν εξαιρετική, αφού αποτέλεσε τον κορυφαίο περιφερειακός της στον δρόμο προς τους τελικούς και τη μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως επισημαίνεται πάντως στο Basketfaul , ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί άμεσα δεδομένου ότι το buy out που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη με την τουρκική ομάδα λήγει σε μερικές ημέρες. Το όνομα του παίκτη βρίσκεται επίσης στη λίστα της Ζάλγκιρις και της Γκραν Κανάρια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

AP Photo/Chuck Burton



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ