ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή για Λο

Τελευταία στιγμή για Λο
INTIME SPORTS

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Έισι Λο στον δεύτερο μεγάλο τελικό (24/5, 7μ.μ.). Στην προπόνηση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Έισι Λο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης αλλά όχι δεν ανέβασε ρυθμούς στο 100%, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό της Πέμπτης (24/5, 7μ.μ.).

Η συμμετοχή του αναμένεται να αποφασιστεί τελευταία στιγμή καθώς θα κριθεί ανάλογα και με το πως θα νιώθει λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσε το παρών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια, που στήριξαν ψυχολογικά την ομάδα εν όψει του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Πιστεύω ότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα θα γίνει ένα σπουδαίο ματς, θα παιχθεί καλό μπάσκετ και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους υπογράμμισε: "Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Μας ξέρουν καλά και τους ξέρουμε καλά. Αυτή τη φορά θα έχουμε αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι θα γίνει και πάλι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εμείς αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ