ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα τρία τρίποντα - "μαχαιριές" του Ολυμπιακού

Τα τρία τρίποντα - "μαχαιριές" του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε ξανά τα τρία μεγάλα τρίποντα που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο τέλος της κανονικής διάρκειας, της πρώτης και της δεύτερης παράτασης. Οι Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Βασίλης Σπανούλης "μίλησαν" στο τέλος! (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το back to back στο άντρο του "αιωνίου" αντιπάλου. Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν πολλά μεγάλα σουτ, με αυτά των Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Βασίλη Σπανούλη να είναι... όλα τα λεφτά.

Την αρχή έκανε ο μικρός της παρέας! Ο Δημήτρης Αγραβάνης σκόραρε στην εκπνοή της επίθεσης του Ολυμπιακού καθώς το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος του, με τη βοήθεια του ταμπλό. Η ουσία είναι πως η μπάλα βρήκε τον στόχο και έδωσε προς στιγμήν το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς (μέχρι το επόμενο) μπήκε δια χειρός Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο 26χρονος πλεϊμέικερ πήρε την μπάλα μετά τις δύο χαμένες βολές του Ντάνιελ Χάκετ και σκοράροντας για τρεις (με 1.1'' να μένουν στην πρώτη παράταση), ισοφάρισε το σκορ, οδηγώντας το παιχνίδι για δεύτερη φορά σε έξτρα πεντάλεπτο.

Κι ύστερα ήρθε ο... Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως συνέβη και πριν μία εβδομάδα στον δεύτερο τελικό, πήρε την τελευταία επίθεση του αγώνα. Αυτή τη φορά είχε απέναντί του τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον Παναθηναϊκό στο +2. Κι έκανε αυτό που έπρεπε. Σκόραρε για τρεις, χαρίζοντας τον τίτλο στον Ολυμπιακό!

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ