ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα διαρκείας του Ολυμπιακού τίθενται σε κυκλοφορία

Τα διαρκείας του Ολυμπιακού τίθενται σε κυκλοφορία

Από την προσεχή Παρασκευή (24/6) τα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Δείτε τις τιμές αλλά και ποια είναι η διαδικασία για όσους θέλουν να αποκτήσουν τις κάρτες

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδος. Οι "ερυθρόλευκοι" βάζουν πλώρη, πλέον, για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εκτός από το "χτίσιμο" της ομάδας κινούνται και στο κομμάτι των διαρκείας. Πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή θα βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλητών με τις τιμές να ξεκινούν από τα 150 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 3500 ευρώ που αφορούν τις court seat.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η έναρξη ανανέωσης και διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016.

Βασικά χαρακτηριστικά προγράμματος κάρτας διαρκείας 2016-17

1. Είσοδος και εγγυημένη θέση για όλους τους κατόχους, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2016-17 σε όλες τις διοργανώσεις. Περίπου 34-41 αγώνες.

2. 25% παραπάνω εγγυημένοι εντός έδρας αγώνες για την Ευρωλίγκα (15-18 εντός έδρας αγώνες).

3. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα παίξουν στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του αναθεωρημένου προγράμματος και συστήματος της Ευρωλίγκα.

4. 15-18 ξεχωριστές ευρωπαϊκές νύχτες με πολλές καινοτομίες και βελτιωμένες υπηρεσίες θεατών, εντός και εκτός του γηπέδου.

5. Βελτιωμένο πρόγραμμα εξυπηρέτησης θεατών με πολλά προνόμια.

6. Θα διατεθούν 4.500 εισιτήρια διαρκείας, δηλαδή το 40% της χωρητικότητας του γηπέδου, το 15% θα διατεθεί για ανάγκες χορηγών, ΚΑΕ, συνεργατών κ.λ.π. και το υπόλοιπο 45% θα είναι απλά εισιτήρια ανά αγώνα. Στις περισσότερες κατηγορίες τιμών των απλών εισιτηρίων θα υπάρξει αύξηση.

7. Την σεζόν 2016-17 θα είναι σε πλήρη λειτουργία τα τουρνικέ (Σύστημα Αccess Control), το ονομαστικό ηλεκτρονικό εισιτήριο και η Κάρτα Φιλάθλου, οπότε το εισιτήριο διαρκείας είναι η καλύτερη λύση για όλους τους φιλάθλους για την ευκολότερη πρόσβαση τους.

8. Η αγορά του εισιτηρίου με την OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard εξασφαλίζει αποκλειστική έκπτωση 10% και μέχρι 8 άτοκες δόσεις αποπληρωμής της κάρτας διαρκείας καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και δικαιωμάτων για τον κάτοχο.

Από που μπορώ να προμηθευτώ την κάρτα μου;

Η διάθεση της κάρτας διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στο www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210 89 38 007. Είμαι παλιός κάτοχος, τι κάνω; Από την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση της κάρτας διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους έως και την Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016.

Είμαι νέος κάτοχος, τι κάνω;

Από την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 όσες θέσεις είναι ελεύθερες, θα διατίθενται στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται.

Σημαντικές ημερομηνίες

Η περίοδος ανανέωσης περσινών κατόχων ξεκινά από:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Έναρξη πωλήσεων σε νέους κατόχους (για όλες τις θέσεις) ξεκινά από:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Τρόποι ανανέωσης και πληρωμής

Η ανανέωση της κάρτας διαρκείας καθώς και η αγορά της από τους νέους κατόχους θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

- Τηλεφωνικά στο 210 45 27 600 και 471 (για όλες τις άλλες κατηγορίες και τις κατηγορίες Court Seats, VIP, Executive A & B) και στο 210 45 27 473 (για όλες τις άλλες κατηγορίες)

- Στο τηλέφωνο Call Center 210 89 38 007

- Μέσω Fax στο 210 45 27 601

- Μέσω Internet από το www.olympiacosbc.gr και από το www.tickethour.gr

- Στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Βασική προϋπόθεση: Για την ανανέωση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητο το Α.Μ.Κ.Α. και να έχετε στη κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της περιόδου 2015-16.

Βασική ενημέρωση: Η ανανέωση και η διάθεση της κάρτας διαρκείας των κατηγοριών Executive A και VIP/Court Seats, καθώς και των οικογενειακών εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ώρες λειτoυργίας

Τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως 18:00.

Τα προνόμια σας

Για όλους τους κατόχους

- Εγγυημένη θέση

- 10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού

- Δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ από το Official Olympiacos BC Store

- Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού

- Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο

ΕXECUTIVE Α

- Εγγυημένη θέση

- 10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού

- Δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ από το Official Olympiacos BC Store

- Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού

- Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο

- Θέση Parking

- VIP Είσοδος

- VIP Lounge

VIP/Court seats

- Εγγυημένη θέση

- 10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού

- Δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ από το Official Olympiacos BC Store

- Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού

- Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο

- Θέση Parking / Valet Parking

- VIP Είσοδος

- VVIP New Olympiacos BC Mastercard Lounge (εντός του ΣΕΦ)

- Δικαίωμα συμμετοχής σε ταξίδια της ομάδας στο εξωτερικό (όπου προβλέπεται)

- Ετήσια εκδήλωση με τους παίκτες και προπονητές της ομάδας

- Ειδικά προνόμια για το Olympiacos VIP Season Cards Club

Τα διαρκείας του Ολυμπιακού τίθενται σε κυκλοφορία

Τα προνόμια της OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard

- Συλλογή πόντων με κάθε χρήση της κάρτας και εξαργύρωση σε δώρα, προϊόντα και εμπειρίες του Ολυμπιακού

- 10% έκπτωση στη κάρτα διαρκείας

- 8 άτοκες δόσεις για την εξόφληση της

- Κληρώσεις δώρων κάθε μήνα

- Μοναδικά και άλλα αποκλειστικά προνόμια

Τα διαρκείας του Ολυμπιακού τίθενται σε κυκλοφορία

Τα προνόμια της OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος η Τράπεζα Πειραιώς, θα πραγματοποιήσει κλήρωση με τη συμμετοχή όλων όσων θα αγοράσουν κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017 χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard.

Συγκεκριμένα, αποκλειστικά με την OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard, μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα διαρκείας με έως 8 άτοκες δόσεις και να επωφεληθείτε με 10% έκπτωση. Συγχρόνως, συμμετέχετε σε κλήρωση με τα εξής δώρα:

- 3 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο άτομα με την ομάδα στο εξωτερικό

- 20 νικητές θα κερδίσουν επιστροφή της αξίας της κάρτας διαρκείας τους (έως 300€).

Η συμμετοχή στην κλήρωση ισχύει για υφιστάμενους και νέους κατόχους της κάρτας OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard, έως 15/9/2016. Στο σημείο διάθεσης των καρτών διαρκείας θα παρέχεται, η δυνατότητα επιτόπου αίτησης για την έκδοση της κάρτας OLYMPIACOS BC WORLD MasterCard.

Για την υποβολή της αίτησης χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα εξής δικαιολογητικά: ταυτότητα, τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας (δύο τελευταία, για ελεύθερους επαγγελματίες) και τελευταία απόδειξη μισθοδοσίας ή σύνταξης.

Περισσότερες πληροφορίες στο σημείο πώλησης των καρτών διαρκείας στο ΣΕΦ & στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Κάρτα Μέλους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφάσισε απο φέτος να συμβάλλει στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για ανάπτυξη και επιτυχίες σε ολα τα τμήματα. Έτσι, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της περιόδου 2016-2017 θα πρέπει να ειναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για τον λόγο αυτό στον ίδιο χώρο διάθεσης των καρτών διαρκείας στη γραφεία της ΚΑΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα λειτουργεί τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σε περίπτωση πολυκοσμίας, εγγραφές και ανανεώσεις μελών γίνονται ήδη από το "Γραφείο Μελών / Φιλάθλων" το οποίο βρίσκεται στην εμπορική στοά του Στ. Καραϊσκάκη, κάτω από τις θύρες 17-18-19.

Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κάρτα μέλους ανέρχεται στα 50€ και αφορά στην ετήσια συνδρομή Μέλους (δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ). Αυτή τη χρονιά με την εν λόγω κάρτα, το Μέλος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών). Αν κάποιος είναι ήδη κάτοχος της Κάρτας Μέλους του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμό της κατά την διαδικασία αγοράς της κάρτας διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Διευκρινίζεται ότι, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή του call center (210 89 38 007), θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ώστε να τακτοποιήσουν τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ