ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμβουλές από τους... μικρούς του Ολυμπιακού

Συμβουλές από τους... μικρούς του Ολυμπιακού

Οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης μίλησαν στα παιδιά που συμμετέχουν στο 1ο Olympiacos Christmas Basketball Camp.

Στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρώτο Olympiacos Christmas Basketball Camp μίλησαν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης και Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Κώστας Σλούκας... " Είναι σημαντικό να ακούτε τους προπονητές σας και να κάνετε αυτό που σας λένε", τόνισε ενώ ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε:

" Είναι σημαντικό το μπάσκετ, αλλά πιο σημαντικά είναι τα μαθήματά σας. Εδώ να ακούτε τους προπονητές σας, αλλά και στο σπίτι τους γονείς σας. Αυτοί θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας βήμα, σε όλη σας τη ζωή".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε: " Είναι σημαντικό να έχουμε την υγεία μας και το ξέρω καλά καθώς είμαι τραυματίας (γέλια). Είμαστε τυχεροί που ακολουθούμε επαγγελματικά αυτό που αγαπάμε και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σοβαρή δουλειά και να ακούτε τους προπονητές σας".

Τέλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: " Αγαπάτε αυτό που κάνετε γιατί έτσι θα πάτε μπροστά, αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψετε και τα μαθήματά σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ