ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον 2ο τελικό της Stoximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό (7/6, 19:00).

Ο Ολυμπιακός άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνηθίζουν πριν από τα σημαντικά ματς της ομάδας τοςυ να παρακολουθούν την τελευταία της προπόνηση και αυτό έπραξαν για ακόμη μία φορά. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το "παρών" στο φαληρικό στάδιο και είδαν την ομάδα τους να ολοκληρώνει χωρίς απρόοπτα το πρόγραμμά της για το ματς της Πέμπτης (7/6, 19:00).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε όλους τους παίκτες πλην του Δημήτρη Αγραβάνη και του Κιμ Τιλί στην διάθεσή του, ενώ το "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα περιελάμβανε και video.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο "μπρέικ" που έκανε στον πρώτο αγώνα της σειράς, ενώ στο πλευρό του αυτήν την φορά θα βρίσκονται οι φίλαθλοί του. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό συνεχίζεται και μέχρι στιγμής χωρίς κάτοχο έχουν απομείνει περίπου 750 "μαγικά" χαρτάκια, ενώ η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα μέτρα ασφαλείας και τους ζήτησε να προστατεύσουν με την συμπεριφορά τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ